tiistai 7. helmikuuta 2012

Boring!

Hyi, näin niin kauheeta unta viimeyönä, että toivon ettei se tuu koskaan käymään toteen! En viitti tähän edes kirjottaa et keneen se liitty.. (Ei ollut mitään seksuaalista unta tai mistään perheenjäsenestä tms).

Tänää alko koulussa atto aineet, boring! Ruotsin tunnilla muistin enemmän asioita mitä luulin, positiivista. :-) Mä en oikeen tykkää atto aineista, enemmän tykkään tunneista, missä tehdään ja tulee käymään kaikkii asiantuntijoita. Esim. hoitotyö tunnit oli tosi kivoja. :) Mut kyllä tää jakso menee nopeesti, toivon mukaan.. Sit pikkuhiljaa alkaa lähestymään työssäoppiminen, taas. Pääsin kotihoitoon, jei. :) Viimeks olin 7 viikkoa vanhainkodissa, tai itseasiassa hoivakodissa, dementia puolella. Nautin tosi paljon ja sinne meen myös kesätöihin. :)

Koulun jälkeen sit Katsu heitti mut Prismalle, ja siinä sit oli viel tunti aikaa ennen ku bussi lähtee, nii päätin käydä huvikseen Seppälässä ja Vero Modassa. Sieltä sitte nappasis muutaman jutun ;

Itelleni tällänen kaulahuivi. Vero Moda 16.95 e

Oli pakko ostaa Rossille tälläset kengät. :) Hintaa en laita, koska en haluu että Rossi vahingossakaan saa nähä tän lahjan hintaa, koska lahjan hintaa ei kuulu tietää! :)

Itelleni tällänen neule, love it! Vero Moda 24,95 e



Sitte tulin kotiin, ihan väsyneenä ku tuli nukuttua aika vähän viimeyönä. Tylsyyttäni muokkasin tätä kuvaa ;

 









Ja tosiaa, en oo mikään kuvien muokkaaja, tää on mun eka kerta ku muokkaan jotain kuvaa tällä tavalla, eli siks voi näyttää vähän huonolta, mut kaikkee kannattaa kokeilla, eiks ni? :)

Nyt taidan mennä ottaa Monster Worldista mun kasvit, suihkuun ja syömään ja siitä sitte ilta hommiin. :)

-Ruuusa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti