lauantai 11. helmikuuta 2012

Ei Otsikkoa

Heipsaan! Ohhoh ku on ollu vähän tylsä päivä.. Herättii Rossin kaa jo tosi aikasin aamulla, ja oli kauhee nälkä nii päätin tehä ihanassa päivänvalossa kanasuikaleita, riisiä ja currykastiketta. Rossi anto arvosanaks 8. Oon ihan tyytyväinen, ja ite olin yllättyny et miten hyvän currykastikkeen tein! 

Rossi lähti sitte sen jälkeen liikenteeseen hoitamaan asioita ja ite jäin sängylle vähän lepäilemään. Sit päätin alkaa Zumbaamaan. Vedin semmosen tunnin Zumban ja tuntu hyvälle! Siitä sit oli kiva mennä viileeseen suihkuun ja alkaa laittelee meikkiä naamaan.
Siinä on ruoka vielä vähän keskeneräsenä, eikä ihan täydellisen näköstäkään :D


Eilen menin aamupäivällä Katsulle. Se tuli hakee mut koulusta ku maikka päästi mut lähtemään. Join pari kuppia kahvia Katsulla ja halusin tiskata, nii päätinpä sitte tiskata! :D Kävin myös Siwasta ostamas pari pakettia jauhelihaa, ja pussin leipää, ku luulin et se oli Katsun lempileipää mitä se syö ihan hulluna aina koulussa, mut taisin olla väärässä. :)
Alunperin mun piti tehä jauheliha makaroni mössöä, mut sit päätin antaa Katsulle sen homman. :D


Katsu lukee jotain ihme unikirjaa. :D

Siinä on Katsun ja Jonin lintu, en muista onko toi Nakke? Nakke ja niitten toinen lintu sai kaks munaa, jotka on jo kuoriutunu, ja toisella poikasella on jo simmut vähän auki. :)



Sitte illalla Rossi tuli hakee mut, ja mentiin meille hetkeks. Sitte kaverin ja Rossin pomo, ja sen pomon kaveri tuli hakee mut ja Rossin kyytiin sen pomon autoon. Ja se auto on niin mun makuun että on pakko lisää kuva!

Ei oo nyt ehkä tismalleen saman nökönen, koska otin tän kuvan netistä. Eli auto on Audi A8, en tiedä vuosmallia mut aika uudelta vaikuttaa. Ihana nahkasisuta ja kaikenmailman herrkut siinä autossa, ihan kivat popit ja peruutuskamera, kosketusnäyttö mankka sun muuta kivaa. :) Oliko siinä nyt yli 300 heppaa, en muista nyt tässä ja nyt sitä mutta jotakuinki. Oli kyllä mukavaa olla kyydissä! :)

Nyt tässä oottelen, että Rossi tulin kotiin ja kohta vois mennä syömään jotain.. Tänää illalla ollaan varmaan ulkona ja keksitään jotain. Kirjottelen taas joku päivä!

- Ruuusa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti